Julen utstädad

Visst är det något speciellt när man städat ut julen?! Hur mysig den än är så känns det som en nystart när den sista adventsljusstaken är nedplockad tycker jag. Det har vi gjort idag plus kastat ut granen. Då vill jag helt plötsligt ha snittblommor i färg i vartenda rum och ta fram alla färgglada plagg i garderoben (nåja att gå från vinterns alla svarta plagg till vitt istället räknas väl?). Helgen bjöd ju faktiskt på sol också och då får man ju vårkänslor direkt, även om man ju VET att kölden säkerligen kommer komma tillbaka. Nu ska jag avsluta helgen med min ”tjejserie” som Matias kallar den, äääälskar feelgoodserier!

IMG_2687_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..