Veckans tisdagsting v3

Veckans tisdagsting kom som ett tips på sms från min mamma. Hon vet vad jag gillar! 🙂 Brittiska designern Lee Brooms lampserie Crescent formgavs 2016 och är en modern tolkning av den klassiska globlampan. Broom har delat upp globen asymmetriskt på mitten för att skapa två halvmånar. Dessa två halvmånar sitter sedan fast direkt på takkoppen.

I serien ingår en pendellampa, en bordslampa samt en takkrona i två olika storlekar. Dessa är tillverkad i akryl och borstad mässing.

Jag ska erkänna att den här lampserien hade jag helt missat! Och nu vill jag ha varenda en i serien och i vartenda rum i huset! Vi saknar ju trots allt lampor i många rum men plånboken tillåter nog högst en, vi får se om den hamnar i något rum.

croppedimage680825-Crescent-Light-Mini-Crescents-lifestyle-01

Foto: Lee Broom

croppedimage680825-P-Crescent-Pendant1

Foto: Lee Broom

croppedimage680825-Crescent-on-Stairwell-Social-Media

Foto: Lee Broom

croppedimage680825-Mini-Crescent-Chandelier-5-Piece-Brushed-Brass-Pendants-and-Brushed-Brass-Ceiling-Plate-Studio2

Foto: Lee Broom

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..