On my mind…

I helgen har vi kikat på tapeter till barnens rum. När de invändiga valen till huset skulle göras för drygt ett år sedan kunde vi verkligen inte bestämma oss utan målade allt vitt utom de allmänna ytorna som genomgående har en bredrandig vit tapet från Boråstapeter. Med andra ord är allting väldigt vitt i huset – och jag gillar det! Men just i barnens rum så tänker vi nog att det skulle vara mysigt att få in lite värme genom tapeter. Det blir något i stil med nedan, men än har vi inte hittat helt rätt. Bredvid tapeterna ser ni också ett mattprov från Layered som vi fått hem till övervåningen, den är en het kandidat men vi ska nog ta hem några fler prover innan vi bestämmer oss! Jag hade egentligen tänkt en lite mer långhårig matta men den här är väldigt fin och perfekt i nyans.

Idag fick vi nästan sommarkänsla här hemma. På förmiddagen utforskade vi en ny skogspromenad/löparrunda som håller på att byggas i skogen här i vårt område. Så himla mysigt! Och perfekt med en runda precis runt hörnet, nu finns det inga ursäkter för att inte träna inför Premiärmilen i mars som jag anmält mig till. När vi kom hem satte vi oss på altanen i gassande sol, jag funderade allvarligt på att dra fram solsängarna – det kändes mer som april än januari!

Imorgon tänkte jag visa er en ny kärlek som flyttade in i fredags. Ha en härlig söndagkväll!

IMG_4508_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..