Kaffehörna

Önskar er en härlig söndag med några bilder från vårt kaffehörn i köket som jag precis fotograferade. Eller rättare sagt mitt kaffehörn, Matias kaffehörn är i andra ändan – han föredrar bryggkaffe. Jag dricker inte mycket kaffe alls men en riktigt god dubbel espresso tar jag gärna (ihop med en bit mörk choklad) efter lunch eller efter middagen. Vår Nespresso maskin har hängt med ett bra tag, tyvärr tror jag inte att den här mattsvarta varianten finns kvar i sortimentet längre. I Matias kaffehörna står en Moccamaster.

Idag vaknade vi upp till strålande sol, alltså vad det gör för kropp och knopp, som balsam för själen! Jag och Lilly har varit på kalas på morgonen och killarna har varit och simmat. Strax ska jag sätta igång och packa väskan för en vecka i Stockholm och möbelmässan. Inte roligt att lämna de små så länge men på lördag sammanstrålar vi i Katrineholm hos farmor och farfar och på söndagen vankas det kalas för kompisarna Harry och Märta.

Förresten, så himla glad jag blir för alla hejarop och pepp från er som mailar, skickar dm på insta, kommer fram på skogspromenaden eller på stan och säger att ni gillar bloggen. Det är ju för er som jag håller på! Bloggen har sedan starten i januari 2018 varit tänkt som dels vår egen dagbok och dels inspiration och hjälp till andra som bygger eller renoverar. Jag försöker skriva, förklara och visa sådant som jag själv saknade när vi byggde hus och satt och googlade svar på olika frågor nätterna igenom. Heja er!

IMG_4603_web2
IMG_4584_web
IMG_4601_web2
IMG_4599_web
IMG_4606_web2
Bakom skjutdörren finns vår tvättstuga och groventré.

 

 


 

Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan om ni gillar ett inlägg, då vet jag vad jag vad ni gillar!

 


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..