Bokhylla/garderob i barnrum

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mirro

 

Hurra vad glad jag är över att kunna visa er resultatet av vårt arbete med Augusts kombinerade bokhylla/garderob. Vi har ända sedan vi ritade huset haft en vision om att bygga in en bokhylla/garderob i ”hålet” i Augusts rum. Med hjälp av Mirros måttanpassade garderobsinredning kunde vi få precis som vi ville, på samma sätt som vi ju byggde vår WIC. Målet var en garderobsdel som skulle gömmas bakom en skjutdörr och en massa dold och öppen förvaring för alla leksaker och böcker.

IMG_4170_web
IMG_4126_web2
IMG_4074_web
IMG_4055_web

Så här svarar August på vad som är topp tre bästa sakerna med sin nya bokhylla/garderob:

  1. Jag gillar skjutdörren för den är så enkel att skjuta fram och tillbaka och det är lätt att gömma undan sina kläder bakom den.
  2. Hyllorna! På dem får jag plats med alla mina legobyggen, min robot och mitt nya hockeyspel.
  3. Lådorna! Det får plats massoooor i lådorna. När mamma vill att jag ska städa mitt rum går det superfort att lägga ner alla saker där i och sedan är det fint.

 

IMG_4080_web
IMG_4163_web
IMG_4119_web
Även om vi tyckte att vi tänkte till när vi ritade bokhyllan så insåg vi under byggets gång att vi behövde fler hyllplan. Jag tycker att det är så otroligt svårt att föreställa sig mått på en ritning mot verkligheten men som tur var det superenkelt och smidigt att beställa några extra från Mirro.

IMG_4103__web
IMG_4062_web
IMG_4106_web
IMG_4140_web
IMG_4143_web
IMG_4031_web2
IMG_4137_web

 


 

Här kan ni se planlösningen på rummet, ritningarna på bokhyllan/garderoben och bilder från byggets gång.

 


 

LOADING..