Pannkaksfest

Reklam – inlägget är ett samarbete med Mora Armatur

 

Det är inte ofta barnen får kladda loss obehindrat i köket hos oss men desto roligare tycker de att det är att göra det när de väl får. De här bilderna tog jag när vi nyligen flyttat in i huset och barnen ville göra amerikanska pannkakor till frukost en morgon. Köket var ett viktigt moment för oss när vi ritade huset, vi ville ha det ljust och öppet, en stor köksö och massor förvaring. Det blev precis så bra som vi hoppades och köksön blev, precis som vi trodde, den plats där vi hänger allra mest. Barnen pärlar pärlplattor, målar och pysslar, vi bakar, skriver inköpslistor, äter både frukost, lunch och middag och tar gärna fördrinken här om vi har middagsgäster. Det är perfekt att vi har kökskranen precis intill, det gör det lätt att arbeta vid köksön när vi förbereder mat och samtidigt kan vara nära barnen eller våra gäster.

Hur gick det då med de amerikanska pannkakorna? Jo när jag ställde fram en massa tillbehör till de färdiga pannkakorna och sa att nu får ni göra er egen pannkakstårta – så blev de först häpna och sedan var det minst sagt glädjetjut. Och jag erkänner, jag hade lika roligt jag! Sedan dess har det blivit ett otal amerikanska pannkakor och höga pannkakstårtor i vårt kök.

IMG_3424_web
IMG_3437_web
IMG_3468_web
IMG_3532_web
IMG_3542_web
IMG_3560_web
Jag har skrivit det förut men jag äääälskar verkligen vår kökskran Mora Cera Duo Miniprofi med sensor från Mora Armatur. Så perfekt för kladdiga små barnhänder att bara hålla händerna under kranen utan att kladda ner handtaget. Man ställer själv in vilken temperatur på vattnet man vill att kranen ska spola så man behöver inte vara orolig att de bränner sig.

IMG_3461_web
IMG_3473_web
IMG_4550_web
Slangen lossar man enkelt när man ska göra rent i diskhon, det gör det lätt att komma åt överallt.

IMG_3609_web2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..