Vinn en kökskran från Mora Armatur!

Reklam – inlägget och tävlingen är ett samarbete med Mora Armatur

 

Nu har ni chansen att vinna vår kökskran! Ja alltså inte exakt vår utan en sprillans ny likadan från Mora Armatur. Som ni kanske vet är vi ju smått besatta av den här kranen och rekommenderar den till alla! Det som är så smart, förutom att man kan ta loss den som en slang, är att den har sensor. Förstår ni, inga mer kladdiga och fläckiga handtag! Ni är många som mailat och frågat det senaste året hur mycket vi använder sensorn och svaret är att vi använder den HELA tiden, varje dag! SÅ oslagbart. Så här i efterhand hade vi velat ha sensor på alla kranar i hela huset!

Så, hur ska ni göra för att lägga vantarna på en Mora Cera Duo Miniprofi?

  1. Gå in på instagram och följ @villawalden och @moraarmatur
  2. Likea inlägget med tävlingen på min instagram eller instastory och kommentera varför du vill vinna
  3. tagga en vän du tror också skulle vara intresserad av tävlingen

Obs du måste ha ett öppet konto för att tävla.

 

Tävlingen pågår t.o.m 14 mars 2020. Vinnaren kommer därefter att kontaktas via DM samt annonseras på Villa Waldens instagram. Genom att vara med i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Dessa hittar du på www.moraarmatur.com/sv/tavlingsvillkor

Lycka till!

IMG_3609_web2
IMG_4550_web

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..