Bästa funktionen i tvättstugan – tips när du väljer tvättmaskin

Under vårt första år i huset har vi insett vilken den viktigaste funktion i tvättstugan är – vår tidsinställning på tvättmaskinen! Det var en funktion som jag knappt ens tänkte på när vi valde modell men som nu visat sig vara den viktigast av dem alla. SÅ perfekt att kunna tidsinställa så en maskin är tvättad när man kommer hem från jobbet eller som är färdig när man kliver upp på morgonen och bara redo att hängas upp.

En vecka som den här veckan som består av långa jobbdagar och sena kvällar är jag extra glad över just den här funktionen. Annars skulle vårt tvättberg nå oanade höjder och man skulle tvingas tvätta hela helgen.

Fler tips kring val i tvättstugan hittar ni i ett äldre inlägg här!

img_4132_3_web (1)

Vår modell, QW167494, kommer från Husqvarna.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..