Veckans tisdagsting v13

Jag har flera växter här hemma som jag planerar att dela på och ta sticklingar från. Tänk vad fint att kunna sätta dem i veckans tisdagsting som är det lilla växthuset Liv från Skultuna, designad av Emma Stridh. Botten är tillverkad av mässing och överdelen i glas. Värme och syre kommer in genom ett ventilationshål i glasdelen.

28

Foto: Skultuna

630-2-home-skultuna

Foto: Skultuna

Så otroligt fint att växthuset är döpt till Liv. Tänker på min kompis dotter som heter just Liv och att det skulle passa perfekt som present till en flicka med det namnet eller som en doppresent till ett barn som precis börjat sin resa i livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..