Lata dagar

En annorlunda påsk har det varit. Vi har faktiskt inte ätit en endaste bit påskmat och knappt träffat någon släkt alls. Men vi har grillat desto mer, cyklat, varit ute i skog och natur och umgåtts med våra vänner och deras barn. Och det har varit underbart! Påskharen kom och lämnade brev med inbjudan till årets äggjakt och August och Lilly sprang runt som galna i trädgården och listade ut alla rebusar som Matias ritat ned. Jag har påbörjat ett till litet projekt, denna gång i köket, hela påsken har jag målat och målat på ett par hyllor som ska få komma upp till våra kokböcker. Lovar att visa så fort de kommit upp!

IMG_5536_web
IMG_5452_web
IMG_5058_web

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..