Mot nya äventyr!

Från och med nu hittar ni mig på Villa Waldens instagram och min egna portal johannawalden.se.

Tusen tack Lantliv för två fantastiska år! Jag hade aldrig kunnat tro när jag började blogga på lantliv.com i maj 2018 att bloggen skulle leva så här länge och att ni skulle vara så många som ville följa vår husresa. Tack varenda en av er underbara läsare som peppar, ställer frågor och trycker på hjärtat – jag hoppas innerligt att ni vill fortsätta följa vår resa i mina andra kanaler när vi färdigställer inredningen i huset, trädgården och garaget.

Puss och kram!

Skärmavbild 2020-04-21 kl. 21.37.19

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..